sâmbătă, 9 februarie 2013

Cum a fost la olimpiadă

    Bine, nu pot spune nu!
    În primul rând, am așteptat o oră și până să ne vină subiectele (de la 8:30 până pe la 10:00). Apoi le-am primit și am început să observ cum îmi transpirau degetele. Îmi reveneau î minte toate sfaturile bunicior... "Să faci cât poți, chiar dacă nu termini!". "Nu abandona nimic!". "Subpunctul b este o plicație pentru a!". Și tot așa. Eram speriată. "Ce mă fac? Uite: nu știu nimic! O să iau 0 puncte!". Am scris la toate subiectele destul de mult, acum sper să fie și bine!:)
    În fine, după olimpiadă, am mers cu bunica și cu sora mea mai mare în mall. În afară de ceea ce am mâncat, am făcut o plimbare pe la magazinele de haine. Nu prea suport magazinele: sunt un loc unde lumea face concurență care e cu mai multă stare și care are cele mai scumpe haine. Am privit fetele cum voiau să se asigure fiecare că ea e cea mai frumoasă. Trăgeau cu ochii la cele care erau mai atrăgătoare și priveau cam urât la ele.
   
     Iată cum s-a scurs dimineață mea... a voastră cum a fost?  

2 comentarii:

  1. Bravo, sunt sigura ca te-ai descurcat de minune la olimpiada!
    Nici mie nu-mi plac magazinele, merg doar cand am ceva neaparat de cumparat.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Încă nu știu care e rezultatul: nu am apuct să văd (am făcut azi-dimineață contestație pentru că nu mi s-a luat în considerare ceva, deoarece era rezolvat altfel decât în barem, deși era tot o soluție petru subiect). Îl aflu de seară, când se afișează.
      Te pup și eu, cu mult, mult drag!

      Ștergere

Mă bucur că-mi scrieți și vă voi face o vizită cât mai curând!