sâmbătă, 30 martie 2013

În pragul vacanței...

     Ce se întâmplă??? 
 În sfârșit! A venit, aproape, și vacanța! Pot citi nonstop, mă pot juca împreună cu Elenița, cu Eca, Grigo, Ionuț sau Iuli. Now, pot asculta muzică  sau cel puțin pot cânta fără să mă grăbesc, ceva de genu...
     Ce mi-am propus???  
  Voi citi Enciclopedia zmeilor (avem de citit la română), Conspiratorii (de continuat-sunt la al doilea volum), Unde fugim de acasă? (am văzut multe citate foarte drăguțe și mă gândesc că și cartea trebuie să fie la fel) și altele, dar nu sunt sigură că am voie sau că reușesc (O femeie la doctor, Aventurile lui Huckleberry Finn, Băiatul cu pijamale în dungiMândrie și Prejudecată etc.). Bineînțeles: toate astea după ce-mi termin de scris. 
     Ce voi face???
  Uf! Pot uita pentru un timp de română, matematică, engleză, franceză, geografie, istorie, tehnologie, muzică, biologie, informatică... ba nu! informatica o folosesc chiar în momentul de față:) și religie. Ce frumos!!! Scap un pic de școală... Nu de școala altfel, ci de școală... Ah! Și vreau să recitesc Recreația MARE, carte ce te binedispune în vacanțe.
  Ba nu! Mi-am amintit: trebuie să mai învăț la geografie (luni am concurs). Uf, nu mai vreau nici școala altfel... Dar, mă rog, o să fie altfel!
   Oricum, să fim optimiști: totul va fi super bine!!!

O sâmbătă cât mai plăcută vă doresc!!!

2 comentarii:

Mă bucur că-mi scrieți și vă voi face o vizită cât mai curând!