luni, 8 aprilie 2013

Liceeni

Ce mi-a plăcut? Ce nu mi-a plăcut?
   A fost un film grozav, după părerea mea. Mi-a plăcut întrutotul, deși nu prea sunt de acord cu desele sărutări. Mi-a plăcut cum colectivele din acele vremuri erau unite, iar dirigintele răspundea pentru orice abatere a fiecărui elev al său. Elevii doreau să se ajute, fie pentru a crea o impresie mai bună, fie pentru imaginea clasa a 10-a B, fie pentru loialitatea pe care o aveau. Indiferent din ce cauză, erau niște gesturi pe care astăzi și cerșite nu ți le oferă nimeni. Îmi mai plăcea cum unii se luptau cu ei înșiși pentru a obține ceea ce își doreau (de exemplu, Mihai). Alții, chiar dacă nu erau puși bine cu școala, își iubeau colegii și colegele (Ionică).
Actorii
   Actorii și, bineînțeles, actrițele au jucat bine. Toți erau drăguți. Nu se aude prea plăcut la boxe, dar am observat că toți aveau voci frumoase. Și fetele... Toate cochete și puse pe treabă, poate mai putin Geta care se cam ținea de năzbâtii.În ciuda privințelor mele asupra comportamentului unei fete, mărturisesc că mi-a plăcut comportamentul Getei: agitată, fără astâmpăr, veselă, glumeață și isteață. Cred că semănăm!:)
Concluzia
  E un film minunat pe care-l recomand prima oară adolescenților care sunt în liceu și copiilor mai mici, apoi celor mai în vârstă s-ar putea să se bucure, aducându-și aminte încă odată de anii tinereții.

6 comentarii:

 1. O, cite amintiri se leaga de acest film!
  Eram si eu in anii de liceu si pentru mine cum cred ca a fost si pentru cei din generatia mea, a fost un factor de echilibru. Acest film aduce in normalitate pornirile explozive, tineresti care erau privite foarte sever de parinti si profesori.
  Iti multumesc Maria ca ai redesteptat aceste frumoase amintiri prin postarea ta.
  o seara placuta iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu plăcere, Melly! Mă bucur că ți-am trezit niște amintiri care te fac să zâmbești!
   Seară plăcută și ție, Melly!

   Ștergere
 2. NU am privit acest film, insa l-as privi cu drag... Imi place cum sunt imbracati, superrrr!!!
  O sa-l privesc!
  Multumesc :)
  pupici
  xxx

  RăspundețiȘtergere
 3. Oooooooooooo da Maria, super filmul liceenii!
  Maine o sa-l vizionam cu totii.Multumesc ca ne-ai reamintit de el. :)
  Uite ca nu m-am gandit sa-l recomand fiilor mei. Dar acum cred ca a sosit momentul.
  O seara faina!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru nimic! Vizionare plăcută!
   O duminică faină, Corina!

   Ștergere

Mă bucur că-mi scrieți și vă voi face o vizită cât mai curând!