duminică, 8 septembrie 2013

Război și Pace

    Ce pot spune?! Nimic decât.... Superb, splendid, fără cuvinte, fantastic, minunat, cel mai cel! Primul film la care am văzut clar ce înseamnă viața fără ajutorul lui Dumnezeu. Aseară am terminat de vizionat filmul, și ce bine că a fost seara! Să pot plânge în liniște cu fața în pernă... Uf, ce m-am emoționat! Poate la început îl cam desconsideram, dar sfârșitul, partea a patra, m-a dat gata! Ce frumos a fost... Nu am citit cartea, dar filmul este chiar fără cusur, ce să mai spun? M-a impresionat până la culme... Mi-am dat seama cât înseamnă să fii mereu aproape de Dumnezeu, ce plăcut este să ierți (atât cât mi-a permis filmul) și cât de rău este să nu fi pe placului lui Dumnezeu. Cum familia mea zice că va veni curând războiul, am luat drept învățătură acest film așa frumos! Vi-l recomand cu toată încrederea... Actorii sunt niște ființe ce prezintă ori vicii, ori virtuți... Ultimi sunt fooooooarte apreciați dinspre partea mea! Sper să vă placă!
    A, și încă ceva: la mulți celor cu numele de Maria!

6 comentarii:

  1. La multi ani, Maria draga! Sa fii fericita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa citesti si cartea! o sa-ti placa si mai mult! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar în vacanța de iarnă... De acum vine școala: Bun venit, caiete, La revedere, romane! ... Cam așa sună urările mele la începutul școlii!:))
      Mulțumesc! Iuliana (sora mea) deja o citește!:)

      Ștergere
    2. Asa faceam si eu in timpul scolii! :) dar cand prindeam weeekenduri ploioase luam cartile, cana de ceai si paturica si..la citit! :)

      Ștergere
    3. Da... Așa mi-ar plăcea și mie! Dar mami nu mă lasă. Zice că mă distrag prea mult cărțile și trebuie să învăț, nu să visez.... Are dreptate, până la urmă!:) În clasa a opta nu cred că voi mai citit până la vacanță... Ca să învăț bine... Deh, planuri de-ale mele...:))

      Ștergere

Mă bucur că-mi scrieți și vă voi face o vizită cât mai curând!