marți, 1 iulie 2014

Ce e astăzi...?:)

   Am rămăs aceeași fată atrasă puternic de literatură și muzică. Înclinația mea spre literatură motivează faptul că m-am calificat - după cum știți - la națională. Iubesc mult cărțile și melodiile care mă fac să simt puternic sentimente diferite. Îmi place să mă gândesc deopotrivă la viitor și trecut... La 12 ani m-am simțit cu adevărat fericită, chiar împlinită aș putea spune. Niciodată nu cred că am avut vreo vârstă unde să mă simt mai atașată de oameni. Pot zice că în clasa a șasea (echivalent cu la 12 ani) m-am simțit cel mai mult că sunt sigură pe forțele mele, mi-am dorit cel mai mult să am rezultate cât mai mulțumitoare, deși nu am mers la toate concursurile, astfel am luat premii și la concursuri de engleză: unul engleză-desen (în echipă, deci m-a ajutat și colega mea: PREMIUL II) iar altul mate-angleză (pe cont propriu: MENȚIUNE). În clasa a șasea m-am ocupat un pic mai mult de colectiv - am fost aleasă de teacher (diriginta mea) șefa clasei - și am fost destul de preocupată. Mi-a plăcut enorm pentru că acest lucru m-a ajutat să vorbesc mai mult cu teacher. Știu foarte bine că am fost răsfățată de profesori, de colegi, de familie, de prieteni pentru rezultate, și conștiinciozitate, și stil, și talente, și toate...:) Ceea ce mă intrigă este că vârsta de 12 ani a intrat și în 2014, an care nu îmi place defel, deci se contrazic inevitabil părerile.... Singurul lucru pe care îl regret este că nu am spus cu entuziasm: "Am 12 ani!"...:) De asemenea, îmi pare rău că nu am cerut adresa de mail Agelikăi sau a băieților ei. În rest, totul ca de poveste... Prin rău, prin bine, am trecut cu fruntea sus. Mi s-a mai părut din când când că nu mai pot, dar au fost doar presupuneri, răsfățuri de copil...:) Mi-am descoperit talentele, pasiunile, calitățile, punctele forte prin cei din jur, totuși, și cu meritul meu!:) Nu susțin sus și tare că sunt deșteaptă: nu e meritul meu. De multe ori am reținut de la a doua citire (la istorie, biologie, de exemplu). La altele învăț și nu mi se pare greu, nu mi se pare neplăcut, nu mi se pare imposibil nimic: la română și fizică, de exemplu.

   Azi m-am distrat de minune, dar pentru că e târziu, las povestea pe data viitoare!;)

2 comentarii:

  1. Tu doar 12 ani ai???? M-ai omorat!
    Ai grija de tine copil destept si talentat ce drum iti alegi in viata si ce fel de oameni accepti langa tine! Ar trebui sa ai un viitor minunat, eu asta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai pe 1 am împlinit 13...:) Trec în clasa a șaptea...!
      Mulțumesc frumos! Sub ochii părinților sunt sigură că voi crește așa cum este cel mai bine, voi încerca și eu - desigur- să mă păzesc de lucrurile rele, restul.... Dumnezeu cu mila!:)
      Te îmbrățișez!

      Ștergere

Mă bucur că-mi scrieți și vă voi face o vizită cât mai curând!