sâmbătă, 15 august 2015

Grecia

Eleniță

Grigo și Gheorghiță 

Elena și Grigo, la Părintele Paisie

Mami și Eca

Mami și Iuli

Mami și Ionuț

Mami și cu mine

Mami și cu Elenița

Mami si Grigo


Mami cu Elenița și Gheorghiță











Elenița

Gheorghiță




Eu și Teo

Eu și Teo



Eu, Teo și Elena

Gheorghiță




Am plecat în Grecia pe 20 spre 21 noaptea. Când duceam bagajele la mașină era ora 11-12... Eram fericită până la cer și înapoi! Știți: momentul acela foarte aproape de împlinirea unui vis pe care l-ai avut noapte de noapte timp de un an și nu îți vine să crezi că ai ajuns să îl trăiești :) . Din seara aia am o nouă dorință: să stau și eu cândva, undeva, noaptea afara.

Drumul spre Grecia a fost destul de neobișnuit. Adică în ultimii ani era singurul drum pe care nu mă simțeam rău...nici anul ăsta nu mi-a fost extreeem de rău, dar nici extreem de bine :) . În primul rând am stat vreo 2-3 ore în Sofia, pentru că familia cu , care am fost a avut o problemă la mașină. Am ajuns în Grecia la 7 jumate, mi se pare... Când treci de graniță, în Grecia, te simți efectiv mai ușor, mai fericit, mai sănătos, mai împăcat...mai aproape de Dumnezeu!❤️

Așaa... în prima dimineață am stat de la 11 la 2 pe plajă, și m-am bronzat atât de tare încât m-am ars :)) . Dar nu pe o porțiune mare.. de la genunchi până la jumătatea coapsei sau puțin mai jos, că am stat în rochiță, nu am intrat în apă... m-am ars și pe spate...deci, când am ajuns acasă m-am dat cu cremă de galbenel. Vorba vine ca m-am dat, Ecaterina s-a ocupat de spatele meu, consumând jumătate din ce rămăsese în cutiuță :)) . Pe picioare m-am dat eu mai cu zgârcenie :)), iar în final spatele nu m-a deranjat cu nimic, în timp ce picioarele m-au cam chinuit :).

De miercuri până sâmbătă a mai fost o familie cu noi. Fata cea mare terminase a noua iar baiatul cel mare a șaptea. Am avut, în sfâșit, niște copii mai de vârsta noastră (a mea și a Iulianei) și m-am simțit bine când au fost și ei. Mai aveau o soră care trecea în a șasea sau cam așa și avea și ea crize de râs destul de...dese, încât îmi ziceam: "În sfârșit un om care să mă înțeleagă" :)) .

Am avut și ispite în acest concediu, am făcut împreună cu familia părintelui Emil (nu cea care a stat până sâmbătă, cealaltă) acastiste și paraclisul Maicii Domnului. Trebuie să fac o postare cu ideile pe care le-am mai descoperit, să zic așa :) .

Angheliki a venit anul acesta noaptea la unu să ne viziteze, eu dormeam și nu am văzut-o... :) Ne-am jucat frumos acolo unde am stat...după-masa ne strângeam toți copiii în spate, la o grădiniță unde erau scaune și o masă cu două bănci și era o gălăgie la noi...:) Norocu nostru că nu dormea nimeni pe partea aceea a clădirii :) .

Am tot amânat postarea: când am venit am zis să mă relaxez, după aceea până să selectez pozele, am intrat în post, au fost sărbători, am fost pe la mănăstiri, alaltăieri am venit de la Brașov, de la duhovnicul meu... Și regret că am abandonat blogul atâta timp, am pierdut legătura cu oameni frumoși. O să încerc să fiu mai prezentă! O să mai fac postări despre diferite amintiri din Grecia, să nu lungesc postarea :) .

La mulți ani celor care poartă numele Sfintei Fecioare Maria!❤️

7 comentarii:

  1. Eheeeei ;)
    Ati avut o vacanta asa faina!:)
    Sa ai cat mai multe posibil ;)
    Tu ai fost la Brasov la duhovnic, eu acush acush pornesc la drum intracolo :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, Maria! Sanatate si succes la toate! Ati avut o vacanta splendida in Grecia. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ahhh ce mult mi-a placut postarea aceasta! Ce frumosi sunteti cu totii si se vede ca ati avut momente unice acolo, in Grecia. Si noi am fost anul acesta pe o insula mica din Grecia, Mykonos si am avut momente superbe acolo! Esti foarte frumoasa Maria! Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti mereu parte de clipe minunate in familie. Pupici, Liuba x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim, Liuba!
      Daaa, e o țară deosebită, mulți Sfinți își au moaștele acolo...e un loc binecuvântat...
      Pupiiiiici!!

      Ștergere

Mă bucur că-mi scrieți și vă voi face o vizită cât mai curând!