BLATUL
5 ouă, 3 linguri de apă, 2 linguri cacao, 8 linguri zahăr, 8 linguri făină. Se coace la
foc potrivit.
CREMA
Un ou întreg, 150 gr margarină, 350 gr zahăr se freacă bine şi se pune pe aburi,
până se îngroaşe. Se pun 4 linguri NESS, şi după ce se răceşte se amestecă cu
jumătate litru de frişcă bătută.
ARANJARE
Blatul se însiropează bine cu esenţă de rom, NESS, sau cafea naturală.
Se pune blatul, crema şi deasupra 1/2 litru frişcă bătută. Peste frişcă se ornează cu
ciocolată.
5 ouă, 3 linguri de apă, 2 linguri cacao, 8 linguri zahăr, 8 linguri făină. Se coace la
foc potrivit.
CREMA
Un ou întreg, 150 gr margarină, 350 gr zahăr se freacă bine şi se pune pe aburi,
până se îngroaşe. Se pun 4 linguri NESS, şi după ce se răceşte se amestecă cu
jumătate litru de frişcă bătută.
ARANJARE
Blatul se însiropează bine cu esenţă de rom, NESS, sau cafea naturală.
Se pune blatul, crema şi deasupra 1/2 litru frişcă bătută. Peste frişcă se ornează cu
ciocolată.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Mă bucur că-mi scrieți și vă voi face o vizită cât mai curând!