sâmbătă, 15 decembrie 2012

Vin sărbătorile, pregătim prăjiturile!-Prăjitură Franțuzească

   FOI

300 gr făină, 150 gr zahăr, 150 gr margarină, 1 praf de copt, 2 linguri de cacao,
200 gr smântână.
    UMPLUTURĂ
6 albuşuri, 250 gr zahăr, 150 gr nucă cocos.
   CREMA

6 gălbenuşuri, o budincă de vanilie, 500 ml lapte se fierb până se îngroaşă. După
ce s-a răcit se amestecă cu 250 gr unt şi 250 gr zahăr.
     ARANJARE

- foaie maro;
- umplutură cocos;
- vişine şi stafide;
- foaie maro;
toate acestea se coc la cuptor 20-25 minute odată.
          Deasupra se pune crema de vanilie şi se pudrează cappuccino sau cacao.
        POFTĂ BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că-mi scrieți și vă voi face o vizită cât mai curând!