vineri, 13 ianuarie 2012

Sărăţele

         Ingrediente:
  1. 200 g unt
  2. un ou
  3. o linuriţă de sare
  4. făină cât volumul pachetului de unt
  5. 272 g brânză telemea rasă
  6. jumătate de pacheţel de praf de copt
          Mod de preparare:
      
        Pentru început dăm brânza pe răzătoare, apoi punem untul, oul, linguriţa de sare, făina şi praful de copt  peste brânză. Le amestecăm până ce se formează o cocă. După aceea aprindem cuptorul la foc mediu. Între timp punem într-o tavă diferite forme din cocă, apoi băgăm tava la foc. Peste 10 min.  întoarcem tava, iar peste următoarele 10 min. o scoatem de finitiv.
         Sărăţele trebuie să fie nici prea moi, nici prea tari.
                     Poftă bună!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că-mi scrieți și vă voi face o vizită cât mai curând!