joi, 5 septembrie 2013

Jurnalul unei femei simple

Detalii despre Jurnalul unei femei simple luați de la Corcodușa (Taniușa)!;)
Pentru astazi (data/hora)... 08:13 AM, vineri - 6 septembrie 2013
Afara ...  e soare și răcoarea dimineții încă mai dăinuie.
Mă gândesc ... că familia vrea să ne mutăm. Că mai am o săptămână de vacanță, că ieri m-am ars pe față la cât de mult am stat afară, deși e toamnă. E prima oară când mă ard pe față în vacanța asta. O dată m-am mai ars, dar pe umărul stâng si la mare. 
Din locurile de unde învățam ... în clasele primare îmi aduc aminte o rochiță albă a învățătoarei, glasul ei blând, râsul ei și colegi care s-au mutat. Frumos! 
Sunt recunoscător pentru ... tot ce mi-a dat Dumnezeu: familie, prieteni, casă... Și sper ca și viitorii mei copii să fie la fel de mulțumiți!:)
Din bucătărie ... am venit abia după ce am strâns masa de aseară (ne-am și uitat la o parte din Război și pace aseară!) și am măturat. Acuși vom mânca și o să reiau activitatea!:)
Cu ce sunt îmbrăcată ... o fustă în culorile toamnei, subțire, în ciuda vremii, și un tricou roz. Este a doua ținută pe care o schimb săptămâna asta!:) 
Citesc ... Insula misterioasă. Am ajuns pe la mijlocul primului volum!
Ceea ce aștept (sper) ... să termin săptămâna asta primul volum. Ar fi minunat!
Ce mai meșteresc ...mai nimic în afară de treburile casnice și teme. Dar sper ca data viitoare să nu pot spune decât prima parte!;)
Ascult ... ce vorbește mami cu frățiorul meu mai mic. Abia ce s-a sculat micuțul prințișor! Muzică am ascultat înainte de treburi (melodii indiene și câteva piese ale Andrei).
În casă ... doar Ionuț doarme, dar mami îl va trezi. Este curat peste tot. Mai sunt doar vasele de spălat. Apoi vom ieși afară, la soare, să facem vitamina D :)
Unul dintre lucrurile mele preferate ... este să descopăr oamenii. Am observa asta nu demult, dar știu că e interesant! Încercați și voi!;) Te preocupă așa mult și e o chestiune grea. 
Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... Eu nu dețin planuri... Doar că aș vrea să stăm acasă și duminică, atunci când mergem la bunica, să fie Poirot, deși mă cam îndoiesc de vizionarea unui film din "serial".
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc:
Nu știu cine a făcut această imagine, dar este superbă!
Un weekend frumos!:)

8 comentarii:

  1. trebuie sa se schimbe titlul rubricii! pt ca un om simplu nu ar gandi asa....:)

    RăspundețiȘtergere
  2. jurnalul unei fete (nu femei) simple, e in permanenta plin de prospetime! :)
    cele bune! te pup, copil frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma minunez de fiecare data cind deschit blogul tau Maria Un sfirsit de saptamina minuna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc și mă bucur, Taniușa! Un weekend frumos să ai!

      Ștergere
  4. Poti schimba linistita titlul asa cum ti se potiveste, Maria. Asa am facut si eu si nu mi s-a intamplat nimic ! E pacat sa sune asa. Poti sa-i spui ”Jurnalul unei fete”, ”Jurnalul unei copile”, ”Jurnalul unei tinere” si ar mai fi variante !
    Sa ai zile frumoase, draga mea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Zina! Dar să știi că mie îmi place să fie la fel ca înainte: dacă am început așa, trebuie să și termin la fel, nu?! :)) Mulțumesc, oricum, pentru sfat!

      Ștergere

Mă bucur că-mi scrieți și vă voi face o vizită cât mai curând!