duminică, 16 noiembrie 2014

A născut mami!!

   Da, a născut mami...:)) Am scris și pe blogul MARIA despre asta, cred că unii știu deja, dar, ca să fiu sigură că toată lumea care mă urmărește va ști, o să scriu și aici...

   A născut, ăsta-i adevărul, miercuri, la 2 noaptea, pe 12 noiembrie, de ziua lui Ionuț. Dimineața o aud pe sora mea mai mare la telefon: "Deci, ce-ai spus? Badi...". Și eu mă ridic din pat ca împinsă de un arc: "A născut?!?!" ...:)) A fost frumos, am vizitat-o pe mami la spital, seara, după ore... La școală a fost îndeajuns să spun la două profesoare că toată cancelaria a aflat că mami a născut...:)) Nu că m-ar deranja, nu! Dar m-a distrat...:))

    Elenița și Grigoraș sunt încântați de bebiță, și cei mari, dar cei mici nu au mai văzut ei bebeluși așa micuți!:)) Am și făcut niște poze, dar ultima nu se vede bine fiindcă e editată pe telefon, unde, să vă spun sincer, se vedea mult mai bine!:)









Și deși mie îmi place efectul pus, la laptop se vede mai prost decât pe telefon.....=)
   Gheorghiță (bebe) nu prea știe să plângă =)), dar m-a "liniștit" Mona într-un comm că are destul timp să învețe...:)) Bebe s-a născut cu niște unghiuțe lungi, pe care mami a trebuit să le taie din prima zi =)), ceea ce pentru mine nu a prevestit nimic interesant, decât viitoare zgârieturi. Bebe mic are și o problemă cu ochișorii, a făcut conjunctivită, o formă ușoară, dar e destul de grav (pentru mine cel puțin!).

   Te "iubec", bebe! 

6 comentarii:

  1. Sa va traiasca fratiorul, sa fie sanatos si fericit! E tare dragut, arata ca o papusica! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun venit lui Gheorghita! Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti! Sunt sigura ca e mare fericire la voi in familie. Si fata mea a venit pe lume tot intr-o zi de 12 noiembrie :) Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce zi fericită pentru mulți, nu?:) Este o coincidență tare frumoasă, sunt sigură că asta ar bucura pe oricine: să știe că a venit pe lume un bebe în aceeași zi cu el, mai exact, de ziua lui!:) Eu aș fi încântată de un astfel de eveniment....:)
      Fericire, muultă fericire pe care, din păcate:), Gheorghiță nu o înțelege!:))
      Numai bine, Alina! Să ai un weekend frumos și relaxant!

      Ștergere
  3. Maria, draga mea si buna mea copila. Ma bucur mult ca poti sa te bucuri de o mica fiinta ca Gheorghita. Am primit fotografiile si prin email si sa stii ca m-am bucurat mult, insa m-am luat cu una cu alta si nu am mai reusit sa iti raspund, dar sa stii ca cand am vazut toate fotografiile si cati copii sunteti m-a facut sa ma bucur si mai mult.

    Sunteti o familie foarte frumoasa, iar tu esti un copil foarte educat si destept. Te pup scumpa mea Maria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu cum e să nu ai timp de ceva... Și eu de vreo 2-3 săptămâni tot zic să sun o fostă colegă să mai vorbesc la telefon cu ea, și nici până acum nu am reușit... Dar i-am promis că o să o sun zilele astea.

      Îți mulțumesc, Liuba, că te bucuri împreună cu noi!:) Știi, bucuria împărtășită și celorlalți este mai mare, la fel ca rugăciunea: cu cât sunt mai mulți care se roagă, cu atât este mai puternică ruga!:)

      Te pup, Liuba! Mulțumesc frumos de cuvintele frumoase pe care le prețuiesc muuuult de tot!

      Ștergere

Mă bucur că-mi scrieți și vă voi face o vizită cât mai curând!